Τεχνική Υποστήριξη
Ανάπτυξη Λογισμικού
Δίκτυα - Τηλεπικοινωνίες
Στο ιδιαίτερα σκληρό και ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο κινούνται και εξελίσσονται οι επιχειρήσεις του σήμερα, η ανταγωνιστικότητα είναι έννοια συνυφασμένη με την αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας της Πληροφορίας.

Η Microquest γνωρίζοντας πως η Πληροφορική αποτελεί ένα χρήσιμο και σημαντικό εργαλείο στα χέρια του σύγχρονου Επιχειρηματία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην σωστή, γρήγορη και ποιοτική παροχή υπηρεσιών, τομέα ιδιαίτερα σημαντικό ακόμα και για την επιβίωση της επιχείρησής σας.

Διαθέτοντας το ανθρώπινο δυναμικό, την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία, αλλά και ένα πολύ προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας καθώς και ιδιόκτητα υποκαταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, είναι σε θέση να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε πρόκληση, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλη την επικράτεια.
View Microquest Hosting Solutions
Τα εύχρηστα και οικονομικά πακέτα Hosting της Microquest, αποτελούν την ασφαλέστερη αλλά και οικονομικότερη λύση φιλοξενίας για κάθε web site. Επιπλέον, μέσα απο τους mail servers μας σας παρέχουμε email services για εταιρική ή ιδιωτική χρήση σε Windows & Linux περιβάλον.
 
Γιατί outsourcing ?
Αποκτήστε συνεργάτες υψηλών προδιαγραφών και μειώστε τα κόστη σας άμεσα !
Microquest AEBE δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην σωστή, γρήγορη και ποιοτική παροχή υπηρεσιών, κομμάτι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά αναγκαίο ακόμα και για την επιβίωση της επιχείρησής σας
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εφαρμογές λογισμικού καλύπτοντας πλήθος τομέων και διαφορετικών, εξειδικευμένων αναγκών, κάνοντας χρήση των περισσότερων τελευταίας γενιάς τεχνολογιών όπως: .NET Framework, JQUERY, JAVA, ANDROID, SQL
Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την μελέτη και εγκατάσταση δικτύων, καλύπτοντας απο τις πιο απλές εώς και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις, και εξασφαλίζοντας ένα λειτουργικό και σύγχρονο δίκτυακό περιβάλλον, το όποιο θα βελτιστοποιήσει την λειτουργία της επιχειρησής.