MICROQUEST SA

ΛΥΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

η παροχη υπηρεσιων τεχνικης υποστηριξης αποτελει μια απo τις βασικοτερες δραστηριοτητες μας. Aναλαμβανουμε την πληρη καλυψη και συντηρηση του εξοπλισμου σας σε επιπεδο hardware & software

online Αιτημα
MICROQUEST SA

ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η ομαδα των εμπειρων και υψηλα καταρτισμενων επαγγελματιων μας θα σας βοηθήσει να καλυψετε καθε αναγκη σας και να αντιμετωπισετε το οποιδηποτε τεχνικο προβλημα σας, αμεσα!

online Αιτημα
MICROQUEST SA

ΛΥΣΕΙΣ VALUE FOR MONEY ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΣΑΣ

Ειμαστε εδω για να καλυψουμε τις απαιτησεις σας σε υποστηριξη, διαθετοντας ευελικτα πακετα υπηρεσιων σχεδιασμενα με βαση τις αναγκες σας!

online Αιτημα

Τεχνική υποστήριξη

Συμβάσεις συντήρησης υπολογιστικού υλικού (δικού μας ή τρίτων), Service Φορολογικών Μηχανισμών, Printers, Monitors

Πωλήσεις Harware/Software

Servers, Notebooks, Desktop PC's, Περιφεριακός εξοπλισμός (Monitors, printers, κλπ)


Ανάπτυξη λογισμικού

Web Applications on demand, Web Sites, Desktop Applications, database applicationsΔίκτυα Επικοινωνίες

Μελέτη, σχεδίαση, υλοποίηση δικτύων δομημένης καλωδίωσης, εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων και προγραμμάτων-συστημάτων καταγραφής κλήσεων

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η MICROQUEST είναι μία σύγχρονη επιχείρηση στο χώρο της πληροφορικής όπου από το 1992 έως σήμερα αναπτύσσει δραστηριότητα που συνδυάζει τη διάθεση μίας μεγάλης γκάμας προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών που στόχο έχουν την πληρέστερη και πλέον ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη. Με βαθιά γνώση των τεχνολογιών αλλά και των αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης και έχοντας παράλληλα αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με διακεκριμένους διεθνώς οίκους πληροφορικής, σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις που την έχουν καταστήσει τον αξιόπιστο συνεργάτη πολλών εκ των σημαντικότερων επιχειρήσεων στον Ελληνικό, Κυπριακό αλλά και ευρύτερο Βαλκανικό χώρο.

Οι Άνθρωποί μας

Η φιλοσοφία του management που διέπει την Εταιρία περιγράφεται από το μοντέλο, Ανθρώπινη Αρμονική Ανάπτυξη. Η Εταιρία πιστεύει στον άνθρωπο και στις δημιουργικές δυνάμεις που μπορεί να εκφράσει μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον, που τον κατανοεί, τον περιβάλλει, τον ικανοποιεί και τον προάγει. Πιστεύει στην αρμονική συνύπαρξη και στη συνεργασία μέσα από τη φιλοσοφία του ομαδικού πνεύματος. Τα μέσα που διατίθενται, η συστηματική εκπαίδευση και η συνεχής επιμόρφωση έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα, άρτια καταρτισμένη η οποία προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους Πελάτες της. Η ομάδα της MICROQUEST χαρακτηρίζεται από ήθος, επαγγελματισμό, συνεργατικό πνεύμα, αφοσίωση και πίστη στην προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της Εταιρίας. Οι άνθρωποι της MICROQUEST φροντίζουν καθημερινά με υψηλό βαθμό υπευθυνότητας και προθυμίας για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των Πελατών της, μέσα από ένα οργανωτικό σχήμα που εγγυάται την αποτελεσματικότητά της.

Οικονομικά Στοιχεία

OI ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ολοκληρωμενες λυσεις Τεχνικης Υποστηριξης

H Microquest AEBE δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην σωστή, γρήγορη και ποιοτική παροχή υπηρεσιών, κομμάτι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά αναγκαίο ακόμα και για την επιβίωση της επιχείρησής σας

Σχεδιασμος & Αναπτυξη Λογισμικου

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εφαρμογές λογισμικού καλύπτοντας πλήθος τομέων και διαφορετικών, εξειδικευμένων αναγκών, κάνοντας χρήση των περισσότερων τελευταίας γενιάς τεχνολογιών όπως: .NET Framework, JQUERY, JAVA, ANDROID, SQL

Ασφαλεια, Δικτυα & Τηλεπικοινωνιες

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την μελέτη και εγκατάσταση δικτύων, καλύπτοντας απο τις πιο απλές έως και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας ένα λειτουργικό και σύγχρονο δίκτυακό περιβάλλον.

Ολοκληρωμενες λυσεις Τεχνικης Υποστηριξης

Προκειμενου να καλυψει τις απαιτησεις σε υποστηριξη καθε μικρης η μεγαλης επιχειρησης, η εταιρεια μας εχει δημιουργησει ευελικτα πακετα υπηρεσιων απο τα οποια ο πελατης μπορει να επιλεξει εκεινο που καλυπτει απολυτα τις αναγκες του.

Tεχνικη υποστηριξη

Πόσο χρόνο καταναλώνετε καθημερινά για να λύσετε τα τεχνικά/δικτυακά προβλήματα τα οποία σας παρουσιάζονται; Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδεσμευτείτε απο τα προβλήματα και να αφήσετε κάποιον ειδικο να ασχοληθεί με αυτά;
Συμβολαια Tεχνικης υποστηριξης

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, προληπτική συντήρηση του εξοπλισμού σας, αποκατάσταση της λειτουργίας του σε περίπτωση βλάβης.

Service Φορολογικων Μηχανισμων, Printers, Monitors

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, την προληπτική συντήρηση και την επισκευή όλων των εκτυπωτικών συσκευών σας, με άμεση (24 ωρη) ανταπόκριση σε κάθε αίτημα σας.

Συμβασεις συντηρησης υπολογιστικου υλικου

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, την προληπτική συντήρηση και την επισκευή κάθε είδους υπολογιστικού υλικού, με άμεση (24 ωρη) ανταπόκριση σε κάθε αίτημα σας.

Virtual Solutions ERA (VPS)

Eχοντας επενδύσει σημαντικούς πόρους σε αυτή τη τεχνολογία, προσφέρουμε φιλοξενία σε περιβάλλον VPS, η οποία βρίσκεται σε εγγύηση, προστατεύεται από αστοχίες υλικού και διακοπές ρεύματος. H υποδομή αυτή λειτουργεί σε διαφορετικούς χώρους (datacenters), οι οποίοι αναβαθμίζεται συνεχώς με νέο H/W & S/w και επιτρέπουν την υψηλή προστασία (disaster recovery) των δεδομένων σας.

Software development

Λειτουργικές και αποτελεσματικές εφαρμογές που μεγιστοποιούν την απόδοση της επένδυσης σας..

Σχεδιασμος & Αναπτυξη Λογισμικου

Η Microquest αναλαμβάνει την ανάλυση, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη εφαρμογών με τη χρήση εξελιγμένων μεθόδων και σύγχρονων τεχνολογιών, επιδιώκοντας να προσφέρει προγράμματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που καλύπτουν και τις πλέον εξειδικευμένες επιχειρησιακές ανάγκες. Η εταιρεία ασχολείται τόσο με την ανάπτυξη των δικών της τυποποιημένων εφαρμογών, όσο και με την υλοποίηση custom εφαρμογών βάσει προδιαγραφών, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε εφαρμογές βάσεων δεδομένων σε περιβάλλον Windows & Unix, εξειδίκευση σε συστήματα WEB και μεγάλη τεχνογνωσία στα σύγχρονα εργαλεία του συστήματος διαχείρισης βάσεων δεδομένων, όπως SQL Server, σε όλα τα visual περιβάλλοντα ανάπτυξης εφαρμογών με έμφαση στο .ΝΕΤ και σε γλώσσες όπως η Java. Πιο συγκεκριμένα:
Web applications

Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό και την ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων software για χρήση μέσω του web.

Eshops

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία ασφαλών λύσεων ecommerce (eshops), καθώς και τη διασύνδεση τους με τραπεζικά συστήματα πληρωμών

Desktop Applications

Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό και την ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων software σε περιβάλλον windows για κάθε χρήση.

Domain Registration & Hosting & e-Mail

Υπηρεσίες φιλοξενίας email (Email Hosting) & Αναζήτηση, επιλογή και καταχώρηση domain name.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Ευελικτες και παραγωγικες λυσεις δικτυου

Μελετώντας τις ανάγκες του εταιρικού σας δικτύου, προχωράμε στον σχεδιασμό και την εφαρμογή της βέλτιστης λύσης, η οποία θα περιλαμβάνει τις πιο εξελιγμένες μεθόδους υλοποίησης προηγμένη συνδεσιμότητα και απρόσκοπτη επικοινωνία, δίκτυα SDN (Software-Defined Networks) και Business-grade switching hardware από τους κορυφαίους κατασκευαστές. Πιο συγκεκριμένα:
Δομημενη Καλωδιωση

Αναλαμβάνουμε τo σχεδιασμό και την εγκατάσταση καλωδιακών δικτύων διασφαλίζοντας η σωστή μελέτη που εξασφαλίζει την υψηλή ταχύτητα στην μεταφορά δεδομένων, περιλαμβάνοντας τον τερματισμό του σύρματος σε πρίζες δικτύου δρομολογημένες σε κανάλια από γραφείο μέχρι τον πίνακα τερματισμού καλωδίων στο Patch Panel

Εγκατασταση Τηλεφωνικων Κεντρων

Αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη εγκατάσταση τηλεφωνικών δικτύων, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες σας δίνοντας αξιόπιστες και άμεσες λύσεις. Άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί σε εγκαταστάσεις τηλεφωνικών κέντρων ALCATEL και PANASONIC, θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη για επικοινωνία στο γραφείο ή την επιχείρησή σας.

Οι πελατες μας

Μερικές απο τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις όχι μόνο στον Ελλαδικό και τον ευρύτερο Βαλκανικό χώρο έχουν ήδη επιλέξει τη Microquest ως έναν απο τους βασικούς συνεργάτες τους στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:

ACCURATE
AIGIS
LALAOUNIS
Aluminox
BED & BATH
Bill Cost
Cook shop
CARGLASS
AIGIS
KRINI
EUROCLINIC
Εurobank
SOYA ELLAS
Ηospital line
Imperial Tobacco Hellas
FUNKY BUDDHA
DUROSTICK
BAGSTORIES
KORE AE
EYROPI AE

Online αίτημα τεχνικής υποστήριξης.

Χρησιμοποιήστε την online φόρμα επικοινωνίας για να εγγραφείτε άμεσα και να δηλώσετε το όποιο τεχνικό πρόβλημα σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, ή εάν είστε ήδη πελάτης της Microquest χρησιμοποιήστε την online φόρμα καταχώρισης αιτήματος τεχνικής υποστήριξης και αποφύγετε την όποια αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο!

ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ

SOYA ELLAS ΑΕ
Δ. Αρβανιτης

ΙΤ Manager

Η συνεργασία μας με την εταιρεία Microquest ξεκίνησε περί τα τέλη του 2002. Τότε στα πλαίσια αναβάθμισης του μηχανογραφικού συστήματός μας αναζητούσαμε ένα σύμβουλο με τεχνογνωσία , με άρτια οργάνωση και εμπειρία να οικοδομήσουμε μία συνεργασία με βάθος χρόνου και να εξασφαλίσουμε την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των μηχανογραφικών συστημάτων της εταιρείας μας. Τέτοιες εταιρείες υποστήριξης υπάρχουν αρκετές, εκείνο όμως που μας έκανε εντύπωση από τις πρώτες επαφές με την Microquest , ήταν οι άνθρωποί της. Η φιλική διάθεση , η ευγένεια σε συνδυασμό με την κατάρτισή τους και τον οραματισμό τους μας κέρδισαν. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια και αυτό που θα μπορούσα να πω είναι ότι στη Microquest η φιλοσοφία των ανθρώπων της παραμένει ίδια, ενώ η εταιρεία εξελίσσεται, αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών της και βάζει νέους στόχους. Η εμπιστοσύνη, η εχεμύθεια η ομαλή συνεργασία στο νευραλγικό τομέα των μηχανογραφικών συστημάτων, αποτελεί βασικό μοχλό στον σχεδιασμό για την εύρυθμη λειτουργία και ανάπτυξη της εταιρείας μας.

X. Χατζηγεωργιου

General Manager

Η εταιρία Microquest μας βοήθησε να αναβαθμίσουμε αποτελεσματικά τις ταχύτητες του δικτύου μας καθώς επίσης και να βελτιώσουμε το συνολικό κόστος λειτουργίας του τμήματος μηχανογράφησης.

Γ. Σαραφιδης

General Manager

Με την εταιρεία Microquest μας συνδέει πολυετής συνεργασία, η οποία επισφραγίζεται από άμεση ανταπόκριση, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Τα άψογα καταρτησμένα στελέχη της Microquest συνεισφέρουν καθημερινή τεχνική υποστήριξη του δικτύου των υπολογιστών μας και των καταστημάτων μας. Η επίλυση των προβλημάτων είναι πάντα άμεση και αποτελεσματική

Γ. Σολιδακης

ΙΤ Manager

Η ποιότητα της δουλειάς και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της Microquest σε κάθε επίπεδο ξεπέρασαν πραγματικά κάθε προσδοκία μας. Επάρκεια, πολύπλευρες γνώσεις, πρωτοβουλία, προτάσεις αλλά και προσωπικό ενδιαφέρον για την υποστήριξη του πελάτη δημιουργούν εκείνο το πλαίσιο συνεργασίας που είναι απαραίτητο για τη εύρυθμη λειτουργία και την εξέλιξη μιας επιχείρησης ιδιαίτερα στο δικό μας εξαιρετικά υψηλών απαιτήσεων πολυεθνικό περιβάλλον. Ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου, προσφέρουν τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία, σύμφωνα με τις ανάγκες μας, με ταχύτητα, ακρίβεια και επαγγελματισμό. Η πολιτική της μετά την πώληση πραγματικά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

BED & BATH
Γ. Δρακίδης

ΙΤ Manager

Για εμάς η άμεση επαφή, η όσο το δυνατόν ταχύτερη επίλυση προβλημάτων και η ανθρώπινη επικοινωνία είναι ιδιαίτερα σημαντικοί παράγοντες οποιασδήποτε συνεργασίας. Οι άνθρωποι της Microquest πάντα καταφέρνουν να ξεπερνούν τις προσδοκίες μας και να αναπτύσσουν εξαιρετικές λύσεις σε ότι ζητάμε. Επιπλέον, έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για το συμφέρον του πελάτη και αυτό αποτέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα στην παγίωση της συνεργασίας μας.

Οι συνεργατες μας

ALCATEL
APC
ARUBA HPE
BITDEFENDER
CISCO
DELL
EPSON
HP
LENOVO
LEXMARK
POWERWALKER
SUNLIGHT
TRENDMICRO
VEEAM
VMWARE
WATCHGUARD.png
MICROSOFT
UNISOFT AE
SOFTONE AE

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η έδρα της Microquest βρίσκεται στην Αθήνα, διαθέτει όμως υποκαταστήματα στην Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο της Κρήτης προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο άμεση εξυπηρέτηση στις ανάγκες των συνεργατών της. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για κάθε λόγο συμπληρώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία, το e-mail σας και το μήνυμα σας στην σχετική φόρμα, ή καλώντας το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Το ωράριο λειτουργίας της εταιρίας είναι Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 17:30.


ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Επωνυμία: ΜΑΙΚΡΟΚΟΥΕΣΤ ΑΕΒΕ
ΑΦΜ: 095566527
ΓΕΜΗ: 121719602000

Στείλτε το μήνυμα σας

Έχοντας διαβάσει την πολιτική για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR, και συγκεκριμένα στη χρήση της διεύθυνσης e-mail η/και ονοματεπώνυμο αποκλειστικά για την επικοινωνία με την Εταιρεία.