• Η επαγγελματική μας σχέση με τις εταιρείες microquest & Netquest ξεκινά από τις απαρχές της επαγγελματικής μας δραστηριότητας. Αυ..."
  Μ. Κοντοπαντελής Servicenet AE
  IT Manager

 • Η συνεργασία μας με την εταιρεία MICROQUEST ξεκίνησε περί τα τέλη του 2002. Τότε στα πλαίσια αναβάθμισης του μηχανογραφικού συστ..."
  Δ. Αρβανίτης Soyia Hellas AE
  IT Manager

 • Με την εταιρεία microquest μας συνδέει πολυετή συνεργασία, η οποία επισφραγίζεται από άμεση ανταπόκριση, συνέπεια και αποτελεσματι..."
  Γ. Σαραφίδης Παρουσίαση ΑΕ
  IT Manager

 • Η ποιότητα της δουλειάς και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της Microquest σε κάθε επίπεδο ξεπέρασαν πραγματικά κάθε προσδοκία μας...."
  Γ. Σολιδάκης Imperial Tobacco Hellas
  IT Manager

 • Για εμάς η άμεση επαφή, η όσο το δυνατόν ταχύτερη επίλυση προβλημάτων και η ανθρώπινη επικοινωνία είναι ιδιαίτερα σημαντικοί παράγ..."
  Γ. Δρακίδης Bed & Bath Α.Ε
  IT Manager

 • Η εταιρία microquest μας βοήθησε να αναβαθμίσουμε αποτελεσματικά τις ταχύτητες του δικτύου μας καθώς επίσης και να βελτιώσουμε το ..."
  X. Χατζηγεωργίου PORCELANA AE
  IT Manager
Η Microquest προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες της Πληροφορικής και να απολαύσει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων, η Microquest έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου, και διαρκώς αυξανόμενου, αριθμού πελατών.

Σε αυτούς συγκαταλέγονται μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις καθώς και πλήθος μικρομεσαίων οργανισμών, επιχειρήσεων και επαγγελματιών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.
View Microquest Hosting Solutions
 
Μερικές απο τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις όχι μόνο στον Ελλαδικό και τον ευρύτερο Βαλκανικό χώρο έχουν ήδη επιλέξει τη Microquest ως έναν απο τους βασικούς συνεργάτες τους στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:
Aluminox Bed & Bath Cookshop Imperial Tobacco Hellas
lilalo parousiasi sogia ellas vogiajoglou
Zeus Zic Zac Bill Cost Allianz Greece
Porcelana Carglass Diakinisis
sefcozeelandia tsigaridas europh hospitalline
xatzigiannakis elgeka tsakiris mallas kanellas
Savallas Avaya
Το portfolio των έργων λογισμικού τα οποία έχουν ήδη αναπτυχθεί περιλαμβάνει απο εξειδικευμένες διαδικτυακές εφαρμογές έως και εφαρμογές αυτόματισμού, και συνεργασίες με πολλές και πικοίλων δραστηριοτήτων εταιρίες της Ελληνικής και Βαλκανικής αγοράς.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:
Imperial Tobacco Hellas Aquila Group Eurobank SA Postbank SA
Servicenet SA Giormanis SA donuts parousiasi